Zomerse rijstsalade met kip- snel een gezond en lekker gerecht op tafel
22688
post-template-default,single,single-post,postid-22688,single-format-standard,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ehf-template-stockholm,ehf-stylesheet-stockholm,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24499
zomerse rijstsalade met kip

Zomerse rijstsalade met kip (Low FODMAP)

Ingrediënten (1 persoon)

1/2 komkommer

1 el rozijnen

5 tal radijzen

1 el gehakte munt

1 el frambozenazijn ( of een andere soort vruchten azijn)

40g rijst ( ongekookt)

120 g kipfilet

1 el olijfolie

P&Z

 

Bereiding:

  1. Breng water aan de kook en kook de rijst gaar. Verhit de olijfolie in een pan en bak de kip.
  2. Snijd ondertussen de komkommer in kleine blokjes en de radijsjes in schijfjes. Giet de rijst af en meng met de komkommer, radijsjes, gehakte munt, rozijnen en frambozenazijn.
  3. Serveer samen met de kip.

Smakelijk

Interesse in een workshop rond gezonde voeding en shiftwerk, vegetarisme of gewichtsbeheer?