Omelet met groenten en aardappel ⋆ Gezond met Lotte
23910
post-template-default,single,single-post,postid-23910,single-format-standard,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ehf-template-stockholm,ehf-stylesheet-stockholm,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24499
omelet van groenten en aardappel

Omelet met groenten en aardappel

Ingrediënten (1 persoon)

2 grote eieren ( 3 kleine)

enkele broccoliroosjes

150g aardappelen

1/2 paprika ( naar keuze)

1 handje spinazie

snuifje paprikapoeder

P&Z

1 el olijfolie

 

Bereiding: 

  1. Snijd de broccoliroosjes in schijfjes, hak de paprika in fijne reepjes en de aardappelen in mini blokjes ( circa 0.5cm)
  2. Verhit 1 el olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de broccolischijfjes, paprikareepjes en aardappelbokjes toe en laat gedurende 10- 15′ stoven. Voeg op het einde de spinazieblaadjes nog toe.
  3. Breek de eieren in een kommetje, klop los en voeg P&Z en paprikapoeder toe.
  4. Voeg de eitjes toe wanneer de groentjes goed gestoofd zijn. Ze mogen nog een beetje knapperig zijn.
  5. Laat de groenten omelet enkele minuten stoven tot het ei gestold is.

Smakelijk

TIP! voeg eventueel nog verse kruiden zoals peterselie en koriander toe. Je kan alle groentjes gebruiken om toe te voegen, zolang je deze maar fijn snijd.

Interesse in voedingsadvies?