Diëtiste Antwerpen ⋆ Gezond met Lotte - persoonlijk voedingsadvies
161
page-template-default,page,page-id-161,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ehf-template-stockholm,ehf-stylesheet-stockholm,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24499
Over mezelf

Naast mijn eigen praktijk, Gezond met Lotte werkte ik tot voor kort gedurende 8 jaar in het Universitair ziekenhuis van Antwerpen met een specialisatie in oncologische en hematologische problematiek.

 

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in persoonlijk voedingsadvies voor patiënten met obesitas, maag- darmklachten, ondervoeding en gezonde voeding in het algemeen en gezonde voeding bij schiftwerk.

 

In 2014 behaalde ik het postgraduaat ‘voeding bij sport’. Ondertussen begeleidde ik tal van sporters met hun voedingspatroon.

 

Voeding speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Iedere dag worden we geconfronteerd met bergen aan informatie waarbij we niet meer kunnen onderscheiden wat we wel en niet moeten geloven om een gezonde levensstijl te bekomen.

 

Het is mijn missie om u te helpen streven naar de beste versie van uzelf door u te laten inzien dat gezond eten niet moeilijk is.  Ik wil u motiveren en enthousiasmeren om een gezonde levensstijl aan te nemen.  Een gezond voedingspatroon kan bepaalde problematieken omkeren en voorkomen of kan bijdragen in het behalen van uw persoonlijke doelen.

 

Naast persoonlijke voedingsadvies op maat kan je bij mij ook terecht voor workshops en voordrachten. Wil je graag als bedrijf jouw werknemers ondersteunen of aanmoedigen om gezonder te eten? Neem dan een kijkje bij wat ik jullie aanbied. 

 

 

 

voedingsadvies   workshops  contact

Gezond met Lotte mezelf-2

 

RECEPTEN

 

Als diëtiste in Antwerpen heb ik een passie voor eten, gezondheid en sport. Ik probeer dan ook om iedere dag gezond, lekker en gevarieerd te eten. Vaak merk ik dat het voor mijn patiënten maar ook voor mijn familie en vrienden moeilijk is om een gezonde levensstijl na te streven. Ze vragen dan ook regelmatig om receptjes door te geven want gezond EN lekker? Dat kan toch niet…

 

 

Daarom vind u op mijn blog receptjes om wat inspiratie op te doen. Wat is mijn doel? Receptjes aanbieden die effectief voldoen aan gezonde voeding. Deze kunnen jouw helpen om een gezonde levensstijl te bekomen. De receptjes zullen vaak traditionele gerechten zijn die werden omgezet in een gezonde(re) versie. Mijn doel is niet om culinaire hoogstandjes op tafel te toveren. Maar wel om een steentje bij te dragen aan het toepassen van gezonde voeding in het dagelijks leven en hiervoor de nodige tools aan te reiken.

 

 

voorbeeld recept

 

Ik sta altijd open voor gerechten waarvan u graag een gezonde versie wilt maken. Het is altijd een uitdaging om op zoek te gaan naar een gezonde(re) oplossing. Mail mij uw suggesties en ik probeer er een gezondere versie van te maken. 

 

Contact

 

Alvast veel succes en laat het smaken!