Jouw lichaamssamenstelling in beeld!
24273
page-template-default,page,page-id-24273,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Lichaamssamenstelling

In mijn praktijk merk ik vaak dat jullie een enorme focus hebben op gewicht. Gewicht is echter niet de enige factor die jouw gezondheid bepaalt. Lichaamssamenstelling bepaalt vaak nog meer hoe het gesteld met jouw gezondheid, hoe goed je kan vermageren of hoe je kan presteren bij sport.

 

Daarom werk ik in mijn praktijk met de BIVA meting. Ik breng enkele electroden aan ter hoogte van je rechterhand en rechtervoet en stuur hierdoor een niet voelbare stroom. Op deze manier krijgen we een accuraat beeld van onder andere jouw vetpercentage en spiermassa.
Ik gebruik deze meting zowel bij vermagering, om een evolutie op te volgen, als bij sporters, die specifiek werken op het verbeteren van hun prestatie en hun lichaamssamenstelling als bij mensen die graag wat willen bijkomen.
Heb je hierin interesse? Vraag er dan zeker naar bij jouw afspraak of laat me op voorhand even iets weten. Op deze manier kan ik je goed inlichten over de ideale omstandigheden om de meting te doen.

 

Lichaamssamenstelling bij intake of opvolging: +15 euro

Enkel lichaamssamenstelling ( zonder voedingsadvies): 45 euro

 

Afspraak maken? 

sportvoeding