Sportvoeding ⋆ Aangepaste voeding voor de sporter
21718
page-template-default,page,page-id-21718,page-child,parent-pageid-21561,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ehf-template-stockholm,ehf-stylesheet-stockholm,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24499
Sportvoeding
Sportvoeding

Samen met u ga ik op zoek naar een voedingsadvies op maat. Iedere sporter, professionele of recreant, ondervindt voordelen bij een aangepaste sportvoeding.

 

Het kan hierbij gaan om het verbeteren van prestaties of het opbouwen van conditie en spiermassa, de juiste voorbereiding voor een wedstrijd en een goede recuperatie/revalidatie voeding. Daarnaast speelt sportvoeding ook een belangrijke rol in het vrij zijn van fysieke klachten.

 

Ook een gezond voedingspatroon in het algemeen helpt de sporter vooruit. Bij het opdrijven van trainingen gaat de behoefte aan bepaalde macronutriënten en vitaminen en mineralen toenemen. Het is interessant om dit samen te bekijken en te combineren met sportvoeding.

 

Vanaf 1 januari kan je hier ook terecht voor de suikeranalyse. Wens je alvast meer informatie. Stuur me alvast een mailtje. 

 

Intake: circa 60′ – 95 euro

Opvolging: 40′ – 45 euro

Bepaling lichaamssamenstelling: +15 euro

 

 

Afspraak maken?