Workshops en lezingen op maat ⋆ @work of in persoonlijke groepen
22076
page-template-default,page,page-id-22076,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ehf-template-stockholm,ehf-stylesheet-stockholm,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24499
Workshops en voordrachten

U kan bij mij terecht voor workshops en voordrachten. Sinds Covid 19 kunnen deze ook online verlopen.

 

 

Workshops gebeuren in groepjes van max 15 personen omdat deze interactiever zijn. Het kan gaan om een groepje vrienden/ familie/ kennissen die graag gezonder willen eten, willen vermageren,… maar het kan evengoed in een werk setting waarbij je als team aan de slag wil met je gezondheid. Er zijn namelijk genoeg studies die aantonen dat een gezonde levensstijl kan bijdragen tot minder ziekteverzuim en verbetering van de het algemeen welzijn. Het kan hierbij gaan om een reeks van workshops met een invulling die we samen bepalen of om 1 enkele workshop.

 

Voordrachten kunnen daarentegen voor grotere groepen maar zullen iets minder interactief en praktisch zijn. Deze zijn perfect als kennismaking met bepaalde voedingsthema’s. Hierna kan altijd nog dieper in gegaan worden op bepaalde stukken met behulp van een aanvullende workshop.

 

Volgende thema’ s kunnen aan bod komen in een workshop of lezing:

 

  • Gezonde voeding
  • Gezonde voeding en shiftwerk
  • Gewichtsbeheer
  • Sportvoeding
  • Vegetarische voeding

Heeft u zelf een idee voor een ander thema bekijk ik dit graag samen.

 

Vraag hier uw offerte aan.
contact