Algemene voorwaarden⋆ Gezond met Lotte
23144
page-template-default,page,page-id-23144,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ehf-template-stockholm,ehf-stylesheet-stockholm,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24499
Algemene voorwaarden

1.Algemeen

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle consultaties, workshops, voordrachten, offertes en producten ter zake verstrekt door Gezond met Lotte.

 

2. Planning en annulatie consultatie

 

De planning van een consultatie gebeurt uitsluitend per persoonlijk contact via email, telefonisch of via mijn website met de link naar Nutriportal. U ontvangt een bevestiging van uw afspraak via email van Nutriportal. Door de inschrijving aanvaardt de koper de toepasselijkheid van deze algemene voorwaarden. U ontvangt enkele dagen voor uw afspraak nog een extra bevestiging van uw afspraak. De betaling gebeurt aansluitend na de consultatie in cash of bancontact.

 

Een annulatie van een consult dient minimum 24 uur op voorhand aangekondigd te worden. Bij een laattijdige annulatie of ‘no show’ zal het volledige bedrag van de consultatie worden aangerekend. Deze kan betaald worden via een overschrijving.

 

3. Offerte en facturatie workshops en voordrachten

 

Een offerte blijft 14 dagen geldig, tenzij anders vermeld op de offerte zelf.

 

Gezond met Lotte zendt een factuur na bewezen diensten, met de vermelding binnen de 14 dagen te betalen na factuurdatum, tenzij anders vermeld op de factuur zelf.

Bij niet tijdige of onvolledige betaling behoudt Gezond met Lotte zich het recht om de koper uit te sluiten van verdere diensten. Iedere vertraging in betaling zal van rechtswege en zonder aanmaning een intrest van 1% meebrengen voor de debiteur.

 

4. Gebruik van Informatie – recht op privacy

 

Zie mijn privacy- en cookiesbeleid

 

5. Aansprakelijkheid

 

Met het leveren van haar diensten aanvaardt Gezond met Lotte een inspanningsverplichting. Hoewel met betrekking tot de inhoud van de door Gezond met Lotte geleverde diensten, workshops, voordrachten en producten de uiterste zorg wordt betracht, kan Gezond met Lotte de afwezigheid van fouten of onvolledigheden niet uitsluiten. Gezond met Lotte noch haar partners zijn op enigerlei wijze aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door dergelijke fouten of onvolledigheden.
Gezond met Lotte is niet aansprakelijk voor schade aan persoon of goederen door ongeval, verlies of diefstal ontstaan op locatie.
Gezond met Lotte is niet aansprakelijk voor de door de koper dan wel enige derde geleden schade als gevolg van onjuist en/of ondeskundig gebruik door de koper via Gezond met Lotte verstrekte informatie of geleverde producten. Gevolgen van schade door aangekochte goederen zijn ter aansprakelijkheid van de fabrikant

 

6. Retournering producten

 

Indien u niet tevreden bent over uw bestelling mag u deze retourneren binnen de 14 werkdagen. U dient hiervoor stééds eerst contact op te nemen via info@gezondmetlotte.be

De producten moeten ongeopend en niet gebruikt zijn. Ik behoud het recht uw geretourneerde artikelen te weigeren indien twijfel is over gebruik of indien deze buiten mijn wil om beschadigt zijn.

 

Een retour kan u afgeven in mijn praktijk of via zending. Deze verzending moet dan voorzien zijn van een track & trace code, de kosten hiervan worden ingeval van fouten door Gezond met Lotte terug betaald.

 

Het aankoopbedrag wordt dan binnen de 7 werkdagen terug op uw rekening gestort.

 

Indien u vragen hebt, contacteer mij via mail of 0476867473