Het is mijn missie om u te helpen streven naar de beste versie van uzelf!
21708
page-template-default,page,page-id-21708,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Waarom?

Voeding speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Iedere dag worden we geconfronteerd met bergen aan informatie waarbij we niet meer kunnen onderscheiden wat we wel en niet moeten geloven om een gezonde levensstijl te bekomen.

 

Het is mijn missie om u te helpen streven naar de beste versie van uzelf door u te laten inzien dat gezond eten niet moeilijk is.  Ik wil u motiveren en enthousiasmeren om een gezonde levensstijl aan te nemen.  Een gezond voedingspatroon kan bepaalde problematieken omkeren en voorkomen of kan bijdragen in het behalen van uw persoonlijke doelen.

 

Wat is nu eigenlijk een goed voedingspatroon voor u en hoe zet u theorie om in praktijk? Wilt u vermageren of net bijkomen? Vrij zijn van maag- en darmklachten of heeft u een prestatiegerichte (sport)aanbeveling nodig? Op basis van uw noden ontwerp ik een persoonlijk voedingsadvies dat haalbaar is en waar u zich goed bij voelt op lange termijn.

 

Voedingsadvies         Contact        Workshops en lezingen

Waarom gezonde voeding?