roerei met kerstomaat en basilicum ⋆ Gezond met Lotte
23123
post-template-default,single,single-post,postid-23123,single-format-standard,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ehf-template-stockholm,ehf-stylesheet-stockholm,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24499
Roerei met kerstomaat en basilicum

roerei met kerstomaat en basilicum

Ik maakte dit roerei met kerstomaat en basilicum. Je kan dit ook perfect met andere groenten doen zoals spinazie, paprika, mais,…

Ingrediënten (1 persoon)

2 eitjes

Handje kerstomaten

1 el basilicum

2 sneden volkoren brood

P&Z

(1kl olijfolie, indien geen anti-kleefpan)

 

Bereiding: 

  1. Verhit een pan op een middelmatig vuur. Halveer de kerstomaatjes en bak even kort in de pan.
  2. Kluts ondertussen de eitjes samen met wat P&Z en hak de basilicum, roer onder de kerstomaten.
  3. Voeg het geklutste ei toe en roer regelmatig.
  4. Serveer met volkoren brood

Smakelijk

 

Interesse in voedingsadvies?