rode biet met geitenkaas hapje ⋆ Gezond met Lotte
23768
post-template-default,single,single-post,postid-23768,single-format-standard,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ehf-template-stockholm,ehf-stylesheet-stockholm,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24499
Rode biet met geitenkaas hapje

rode biet met geitenkaas hapje

Ingrediënten (4 personen)

1 rode biet ( diameter 7cm)

50g halfzachte geitenkaas

snuifje chilipoeder

1 kl agavesiroop

takje tijm

P&Z

1 el olijfolie

Bereiding: 

  1. Bekleed een ovenplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 220°. Schil de rode biet en snijd in plakjes van 1 cm dik. Halveer de plakjes.
  2. Meng de plakjes rode biet met olijfolie, agavesiroop, chilipoeder en P&Z.
  3. Leg de plakjes op op de ovenplaat en laat gedurende 20-25′ garen. Het is de bedoeling dat de plakjes nog een beetje knapperig zijn.
  4. Serveer de rode biet op een schaal en leg op ieder stukje een beetje geitenkaas. Werk af met enkele blaadjes tijm.

Smakelijk

 

Interesse in voedingsadvies