Pompoenspread- dip als aperitief⋆ Gezond met Lotte
23501
post-template-default,single,single-post,postid-23501,single-format-standard,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ehf-template-stockholm,ehf-stylesheet-stockholm,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24499
Pompoenspread- dip

Pompoenspread- dip als beleg of als aperitief

Deze pompoenspread/ dip maakte ik op een dag per ongeluk. Ik bereidde mijn pasta met pompoencreme en had een overschotje. Deze kan je dus perfect gebruiken als dipje bij een aperitief of als vegetarische spread.

Ingrediënten (3 porties)

75g cottage cheese

150g flespompoen

1/2 el gehakte salie

p&z

1 kl olijfolie

 

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de pompoen in blokjes van 2 cm en meng met de olijfolie, P&Z en gehakte salie.
2.Verspreid de blokjes op een met bakpapier beklede bakplaat en plaats gedurende 20 minuten in de oven.
3. Haal de blokjes uit de oven en doe samen met de cottage cheese in de blender tot je een egale massa krijgt.

smakelijk

Interesse in voedingsadvies?