Pompoenblokjes met pompoen- saliecrème en ravioli ⋆ Gezond met Lotte
23418
post-template-default,single,single-post,postid-23418,single-format-standard,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Pompoenblokjes met pompoen-salicereme en ravioli

Pompoenblokjes met pompoen- saliecreme en verse ravioli

Ik gebruikte voor deze pompoenblokjes met pompoen- saliecrème en ravioli verse ravioli. Je kan deze terugvinden in de gekoelde toog in de supermarkt. Dit recept past binnen een gezond voedingspatroon.

Ingrediënten (1 persoon)

1 kleine flespompoen

70g cottage cheese

1- 2 el gehakte salie ( naar smaak)

 1 klein teentje look

100g verse ravioli

P&Z

1 el olijfolie

Bereiding: 

  1. Verwarm de oven voor op 180°. Schil de pompoen en snijd in blokjes van circa 1,5 cm. Doe de blokjes in een kom en meng met de olijfolie, de gehakte salie, P&Z en pers het teentje look erbij. Verdeel de blokjes pompoen op een beklede bakplaat en laat gedurende circa 40 minuten garen.
  2. Haal de pompoenblokjes uit de oven. Breng ondertussen water aan de kook en kook de verse ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem 130g van de pompoenblokjes en mix deze met de cottagecheese in een blender of met een gewone mixer.
  3. Meng de pompoen- saliecrème onder de ravioli en serveer met de overige pompoenblokjes.

Smakelijk

Interesse in voedingsadvies?