Panini met feta, spinazie, rozijnen en munt ⋆ Gezond met Lotte
23051
post-template-default,single,single-post,postid-23051,single-format-standard,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ehf-template-stockholm,ehf-stylesheet-stockholm,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24499
Panini met feta, spinazie, rozijnen en munt

Panini met feta, spinazie, rozijnen en munt

Ik serveer bij deze panini met feta, spinazie, rozijnen en munt altijd nog een portie rauwkost. Zo is het makkelijk om je dagelijkse hoeveelheid groenten op te hogen.

Ingrediënten (1 persoon)

1 groot pitabroodje

60g feta

5g rozijnen

1 el gehakte munt

1 kl kappertjes

1 handje spinazie

2 zongedroogde tomaten

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180°. Snijd het pitabroodje open en begin met 1 zijde te beleggen.
  2. Spinazie, feta, rozijntjes, kappertjes, zongedroogde tomaten en munt.
  3. Plaats gedurende 20’ in de oven.

TIP! Heb je een crocque monsieur machine of contactgrill? Gebruik dan deze om het pitabroodje in te doen.

Interesse in voedingsadvies op maat?