Carrot mugcake als ontbijt ⋆ Gezond met Lotte
22994
post-template-default,single,single-post,postid-22994,single-format-standard,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Carrot mugcake

Carrot mugcake

In dit recept voor carrot mugcake gebruik geen extra zoetmiddelen omdat ik zelf geen grote zoetebek ben. Hou je wel van zoet? Voeg dan eventueel een klein beetje zoetmiddel toe zoals canderel, stevia, tagatesse,…

Ingrediënten (1 persoon)

1 ei

20g havervlokken

1/2 banaan

1/2 wortel

Snuifje kaneel

1 el yoghurt

Bereiding:

  1. Breek het ei in een grote tas en prak de banaan. Voeg de banaan en de havermout toe aan het ei.
  2. Rasp de wortel en voeg samen met het snuifje kaneel ook toe ana het mengsel.
  3. Plaats de tas gedurende circa 2,5′ in de microgolfoven ( 900 wat).
  4. Haal de tas uit de microgolfoven en draai om op een bordje. De mugcake zal losschuiven. Werk af met wat yoghurt, geraspte wortel en wat kaneel.

Smakelijk

Interesse in een workshop?