Broodje met geitenkaas en vijgen ⋆ Gezond met Lotte
23306
post-template-default,single,single-post,postid-23306,single-format-standard,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ehf-template-stockholm,ehf-stylesheet-stockholm,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24499
Broodje geitenkaas en vijg

Broodje geitenkaas en vijg

Dit recept voor broodje met geitenkaas en vijgen kan je naargelang het seizoen ook maken met peer i.p.v vijgen!

Ingrediënten (1 persoon)

1 volkoren broodje of pistolet

1 el zachte geitenkaas

1 verse vijg

1/2 pijpajuin

1/4 rode peper

handje ijsbergsla

 

bereiding:

1. Snijd het broodje open en besmeer met de geitenkaas. Snijd de vijgen in dunnen schijfjes en leg deze op de geitenkaas.

2. Hak de pijpajuin en de rode peper fijn en strooi over de geitenkaas met vijgen.

3. Serveer met ijsbergsla en de overschot van de vijgen. Werk af met wat P&Z

 

smakelijk

 

Interesse in voedingsadvies?