asperges op een klassieke wijze ⋆ Gezond met Lotte
23180
post-template-default,single,single-post,postid-23180,single-format-standard,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Asperges op een klassieke wijze

asperges op een klassieke wijze

Dit recept voor asperges op een klassieke wijze vormt niet enkel een gezonde maaltijd maar ook een volwaardige  vegetarische maaltijd.

Ingrediënten ( 1 persoon)

250g asperges

150g krieltjes

2 grote eieren

platte peterselie

P&Z

 

Bereiding: 

  1. Breng water aan de kook: 1 pot voor de eitjes, en 1 pot voor de krieltjes. Verwijder de ruwe schil van de asperges met een dunschiller. Neem een grote pot en vul deze voldoende met water. Voeg de asperges toe en breng aan de kook. Wanneer de asperges naar de bodem zakken zijn deze gaar.
  2. Kook de eitjes gaar in circa 8 ‘ en de krieltjes in circa 10-15’. Pel de eitjes en prak deze in een kommetje. Voeg hier wat P&Z aan toe.
  3. Serveer de asperges met de krieltjes en de geprakte eitjes en werk af met wat peterselie.

Smakelijk

 

Interesse in voedingsadvies?