
Aperitiefhapjes
Ingrediënten ( 4 personen)
Komkommer- gerookte forel
1 komkommer
125g gerookte forel
3 el ricotta
1 kl mierikswortel
Kappertjes
P&Z
Bereiding:
Snijd de komkommer in schijfjes van 1 cm. Mix de gerookte forel met de ricotta, mierikswortel en P&Z. Leg de spread op de schijfjes komkommer en werk af met een kappertje.
Cottage cheese radijsjes
12 radijsjes
100g cottage cheese
P&Z
Bereiding:
Snijd de boven- en onderkant van de radijsjes zodat deze stevig blijven staan. Leg op iedere radijsje en toefje cottagecheese en werk af met P&Z.
Wortelchips
2 wortelen
1 kl currypoeder
1 el olijfolie
P&Z
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180°. Snijd de wortel met een dunschiller. Neem de ovenplaat en bedek met bakpapier. Meng de slierten met de olijfolie, currypoeder en P&Z. Leg de slierten op de bakplaat en laat gedurende circa 10’ garen in de oven. De slierten worden hard wanneer je ze eruit haalt en laat afkoelen.
Interesse in een workshop gezonde voeding en shiften, vegetarische voeding of Gewichtsbeheer?